2015. már 24.

BOSZORKÁNYTÜKÖR

írta: glamorous girl
BOSZORKÁNYTÜKÖR

Mi az a Boszorkánytükör?

Boszorkánytükör valójában egy fekete vaktükör, mely házilag is elkészíthető. Használata és tárolása megegyezik a Kristálygömbével, és ugyanazt a célt szolgálja: a figyelem összpontosítását támogató segédeszköz. Akárcsak a Kristálygömbben, a Boszorkánytükörben is a saját belső erőnk kivetüléseit látjuk, tehát a képek nem a tükörben keletkeznek, hanem bennünk.

A Boszorkánytükör elkészítése

Torzításmentes, hibátlan terpentinnel zsírmentes üveglap egyik oldalát teveszőr ecsettel háromszor lefestjük. A bevonathoz legjobb aszfalt alapú festéket használni, ami a fényt egyáltalán nem engedi át. (Legegyszerűbb szórófejes palackban kapható fekete zománcfestéket használni.

Festés és száradás után következhet a keretezés. A keret alakjának nincs jelentősége, lehet kerek, ovális, négyzet alakú vagy sok szögletű is. Olyan széles legyen, hogy néhány rávésett rúna, jelkép, valamint az Úr és az Úrnő neve elférjen rajta.
boszorkánytükröt elkészítése után felszentelhetjük, ezzel nagyobb mágikus energiát adva neki. Használaton kívül a boszorkánytükröt is meleg, puha anyaggal takarjuk, és telihold fényével tölthetjük fel.

 

Szólj hozzá